Знижка

ПРЕСТИЖ PLUS

Представлений товар тимчасово недоступний для замовлення

Очистити
Ви можете замовити ПРЕСТИЖ PLUS у нестандартному розмірі (ціною за 1м² - 3284 грн)

Матрац «ПРЕСТИЖ PLUS» від MUSSON™ представляє товарну лінійку середньоцінових виробів. Це вдале компромісне рішення для тих, хто хоче, щоб якість поєднувалася з прийнятною ціною, яка менше, ніж на матраци елітного сегмента. У цій моделі використаний покращений пружинний блок. Він зроблений за технологією Pocket Spring. Такий блок називається незалежним і володіє важливою характерною особливістю – наявністю окремого чохла для кожної пружини. Даний фактор мінімізує їх взаємодію і тертя, тим самим оберігаючи матрац від передчасного зносу.
Підвищене несуче навантаження робить представлений товар відмінним вибором для користувачів з великою комплекцією. Витримуючи до 150 кг на спальне місце, матрац захищений від т.зв. ефекту гамака – просідання під вагою свого власника. Він тривалий час буде безвідмовно служити, не наражаючись деформації, про що свідчить 5-ти річна гарантія якості від компанії Муссон. Хоча на практиці термін експлуатації матраца значно перевищує гарантійний, при правильному догляді.
Однакова жорсткість пружин сприяє рівномірному розподілу навантаження і підтримці оптимального для здорового сну положення тіла. Даний фактор позитивно впливає на повноцінне розслаблення, підтримку хребта і м’язів, а також – нормальний кровообіг.
Серед важливих плюсів матраца:

  • використання в його виробництві сучасної безклеєвої технології;
  • посилений блок пружин;
  • симетричність наповнення;
  • міцний, приємний на дотик і практичний чохол з високоякісного трикотажу, який довго служить і відрізняється простотою в догляді;
  • ефект «зима/літо»;
  • анатомічний ефект;
  • посилення країв за допомогою сталевої рами, що дає можливість матрацу краще тримати форму.

Пропонований ортопедичний двосторонній матрац поєднує в собі позитивні експлуатаційні характеристики і середню ціну. У нас ви можете підібрати варіант з будь-якими розмірами. А наші менеджери оброблять вашу заявку оперативно і відправлять за місцем призначення замовлений матрац.

Матеріал чохла

Бавовна/Льон, Синтепон, Трикотаж, Флізелін

Навантаження на 1 спальне місце

до 160 кг

Наповнювач

Кокосова койра, Спанбонд, Термовойлок, Флексовойлок

Виробник

MUSSON

Тип

Пружинні матраци

Пружинний блок

«Pocket Spring»

Висота

27 см

Жорсткість

3 Помірно-жорсткий

Гарантія

5 років

Вага, кг/м2

16

Особливості

Двосторонній матрас, Ефект зима/літо

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “ПРЕСТИЖ PLUS”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

two + 6 =

Заказать звонок